Ουζερί

Φαγητό με θέα

Ο Φάρος προσφέρει νόστιμους ψαρομεζέδες από το 1989. Οι παραθεριστές αγαπούν το ουζερί καθώς βρίσκεται πια εξ' ολοκλήρου σε επίπεδο αρκετά ψηλότερα από την παραλία και έτσι απολαμβάνουν τη μοναδική θέα ολόκληρου του κόλπου, μεσημέρι και βράδυ. Τα θαλασσινά και τα ψαρικά ετοιμάζονται με μεράκι και προσπάθεια από το προσωπικό του θερέτρου ώστε να ικανοποιούν το δικό σας γούστο.

Στο Ουζερί
αυτό το καλοκαίρι...

Ψησταριά

Φαγητό με θέα

Στην Ψησταριά εκτελέστηκε μία σημαντική αναβάθμιση τόσο στους χω΄ρους παρασκευής όσο και στον προαύλιο χώρο. Ταυτόχρονα το 2022 ΄ήταν η πρώτη χρονιά που λειτούργησε το νέο "Αγκυροβόλιο" αποκλειστικά με προσωπικό της Βάσης αλλά και άλλων Μονάδων και Υπηρεσιών του ΠΝ. Το μενού περιλαμβάνει τα στάνταρ πιάτα που περιμένει να βρει κάποιος σε ένα εστιατόριο αυτού του τύπου: μπριζόλες, μπιφτέκια, γύρο, σουβλάκια κτλ. Η Ψησταριά λειτουργεί ως self service.

Κεντρικό

Μαγειρευτή ποιότητα

Το κεντρικό εστιατόριο αποτελεί την αιχμή του δόρατος των εστιάσεων του θερέτρου. Λειτουργεί αδιάλλειπτα από την έναρξη λειτουργίας του ΘΑΝ και παρέχει μαγειρεμένο φαγητό. Όπως λοιπόν και στο φαγητό που βρίσκουμε στο σπίτι μας, έτσι και εδώ υπάρχουν δύο πράγματα που τα επιζητούμε και τα απολαμβάνουμε: η ποιότητα και η ποικιλία. Το δεύτερο στοιχείο που καθιστά το εστιατόριο μοναδικά ελκυστικό είναι οι πολύ λογικές τιμές των πιάτων του.

Στο Εστιατόριο
δοκιμάστε ...